Bitcoin Code păreri

Vom expune câteva păreri despre Bitcoin Code care în România este promovat ca Bitcoin Era. Este un serviciu crypto relativ nou, care promite multiplicarea investiției chiar dacă nu ești un trader experimentat. Îl vom analiza din punct de vedere al informațiilor găsite online dar și cum ni se pare la prima vedere.

Ce este Bitcoin Code și cum funcționează?

Este un serviciu financiar, un broker, prin care poți investi în Bitcoin și alte criptomonede care apoi sunt tranzacționate automat, generându-ți profit.

La prima vedere pare prea frumos să fie adevărat, mai ales că e prezentat ca un fel de metodă de îmbogățire rapidă. Dar dacă ne uităm mai bine, acesta este doar marketingul, care într-adevăr e cam agresiv. Însă ceea ce ne-a interesat pe noi este să aflăm cum funcționează și dacă generează profit.

Ne-am uitat pe reviews pe Trust Pilot, dar nu am aflat mare lucru. Am continuat research-ul și am găsit mai multe pe Facebook de la oameni care l-au încercat. Unii entuziaști, alții dezamăgiți, dar în final am dat de niște date care se potrivesc cu ce am aflat noi după ce am creat un cont. Vom scrie un pic mai jos despre boții prin care funcționează Bitcoin Code și de ce realitatea nu este chiar ca în reclamă, deși unii au făcut sume frumoase știind câteva lucruri în plus.

Bitcoin Code forum

Am căutat un forum unde alte persoane au încercat Bitcoin Code, însă nu există mai nimic postat pentru că este un serviciu relativ nou pe piață, cel puțin cu această denumire. Iar forumuri dedicate pentru Bitcoin Code nu există deocamdată.

Nu ne-am lăsat păgubași și am căutat mai departe, găsind pe Facebook, așa cum spuneam anterior, mai multe informații de la alții care au încercat.

Bitcoin Code review 2021

Aici am scris majoritatea informațiilor găsite ca să vă faceți și voi o idee, cum ne-am făcut și noi. În primul rând am încercat oferta creându-ne un cont pe pagina Bitcoin Code App, care acum a făcut rebrand și se numește Bitcoin Era. După ce am completat oferta nu am băgat banii imediat, am mai așteptat, căutând mai multe informații, dar ne-a sunat cineva.

Ne-a sunat cineva de la Bitcoin Code să vadă dacă numărul e al unei persoane reale, a fost politicos, și ne-a întrebat dacă avem nelămuriri. Omul a părut de treabă așa că l-am întrebat despre cum funcționează totul, dar evident știam că probabil vrea să ne vândă ceva. Ne-a spus despre algoritmul de trading care sugerează tranzacții profitabile dar și de nivelele acestuia. Practic a vrut să ne spună să facem un depozit minim de 250 euro ca să putem beneficia de algoritmul cel mai performant.

Am vrut totuși să cercetăm să vedem dacă chiar e vreo diferență dacă depui sub sau peste 250. Eu am depus 300 euro (să fim siguri că depășim 250 cu tot cu comisioane etc) iar colegul meu a depus 100. Apoi am putut activa aplicația și într-adevăr la el nu apărea semnalul de tranzacționare, dar am zis că poate apare mai târziu, așa că am mai căutat informații pe Facebook.

Am căutat pe pagini și grupuri despre bitcoin, investiții, bani și afaceri și am găsit niște comentarii despre Bitcoin Code. Unii spuneau că nu primești semnal de tranzacționare nici dacă depui mai mult de 250 euro. Dar am aflat ulterior de la userul Alin Tudor că erau pe alte oferte, pe pagina Bitcoin Code UK, unde minimul e mai mare de aceea nu primeau semnalul de trading cu depozit de 250 euro. Copy paste la comentariul lui Alin Tudor:

”daca nu intri pe pagina in romana te baga la alte oferte straineze unde tb sa bagi alta suma min. la fel cand ai bagat sub 250e pe ro te baga la bot simplu fara signal de trade acolo nu faci bani faci trade singur ala nu e bot de fapt doar arata indicatori”

Am încercat apoi semnalul, care cel puțin la mine pe telefon îmi spunea să cumpăr BUY LONG Cardano și am dat de încercare. Colegul meu între timp a mai băgat să facă 250 euro total dar degeaba, deci e nevoie să bagi de la primul depozit. Primul trade la mine a ieșit pe plus dar era și normal că ADA creștea atunci, deci până la urmă nu e un mare secret, doar că în loc să tranzacționezi tu primești semnalele de la boți și mai reduce factorul uman care tinde să greșească.

Bine, per total am făcut profit, dar și piața creștea, însă botul pare OK momentan. De o lună îl folosesc și am un 426.17 euro în cont, după ce am scos 100 euro (să văd dacă mă lasă să fac withdraw – a fost OK). Nu am dublat suma încă, dar nici nu am pierdut bani. Partea bună e că botul dă sugestii și când piața coboară, deci se poate câștiga și pe bull și pe bear. Totuși parcă sunt profituri mai bune când crește piața.

Deci nu toți vor reuși să facă profit pentru că poate intră pe oferte străine sau bagă sume mici și apoi pierd banii în tranzacții după ureche. Deci ca să faci profit trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te doar de pe Bitcoin Code România (Update Septembrie 2021: Site-ul oficial s-a redenumit Bitcoin Era, dar are aceeași adresă).
  • Depune minim 250 euro.
  • Acceptă semnalele de tranzacționare preponderent de cumpărare (buy).

Bitcoin Code țeapă?

În afară de faptul că au un marketing agresiv și am văzut fel de fel de bazaconii prin care se promovează, totuși platforma Bitcoin Code nu este scam sau țeapă pentru că funcționează. Nu îți fură nimeni banii. Nu îți blochează nimeni retragerile.

Dar nu este pentru toată lumea, cei cu așteptări prea mari de exemplu, pentru că n-o să faci bani de Lamborghini într-o lună, poate vei face câteva sute de euro într-o lună în funcție de cum se mișcă piața și în funcție de investiție. De exemplu, dacă piață stă pe loc nu e volatilitate și boții nu găsesc intrări bune, așa că luna respectivă vei câștiga mai puțin.

Bitcoin Code Alexandru Georgescu

Este o poveste pe net despre un bărbat Alexandru Georgescu, care ar fi câștigat sute de mii de euro cu Bitcoin Code, dar nu am găsit nicio dovadă. Este probabil doar o tactică de marketing.

Bitcoin Code România – concluzii

Părerea finală despre Bitcoin Code este că poate fi încercat de cei care își doresc să folosească un algoritm (bot) de trading cu câștiguri regulate. Noi vom folosi platforma să vedem cât de bine funcționează pe termen mediu și lung, cel puțin până acum a mers bine.

Cât despre cei care caută o alternativă mai ”curată” (fără marketing agresiv), le recomandăm platforma eToro, unde depozitul minim e doar 50 de euro și unde aveți posibilitatea de a copia tranzacțiile traderilor buni cu doar câteva click-uri ca să faceți profit fără să trebuiască să știți voi trading.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *