Bitcoin Revolution păreri și review

Vom expune păreri despre Bitcoin Revolution care în România este promovat sub denumirea de Bitcoinera. Este un serviciu crypto relativ nou, care promite multiplicarea investiției chiar dacă nu ești un trader experimentat. Îl vom analiza din punct de vedere al informațiilor găsite online dar și cum ni se pare la prima vedere după ce am creat un cont.

Ce este Bitcoin Revolution și cum funcționează

Este un serviciu financiar, un broker, prin care poți investi în Bitcoin și alte criptomonede care apoi sunt tranzacționate automat prin intermediul unui robot (algoritm), care generează profit.

La prima vedere pare prea frumos să fie adevărat, mai ales că este prezentat ca un fel de metodă de îmbogățire rapidă. Dar dacă ne uităm mai bine, acesta este doar marketingul/ambalajul, care într-adevăr este cam agresiv. Însă ceea ce ne-a interesat pe noi este să aflăm cum funcționează și dacă generează profit.

Ne-am uitat pe reviews pe TrustPilot, dar nu am aflat mare lucru. Am continuat research-ul și am găsit mai multe informații pe Facebook de la oameni care l-au încercat. Unii entuziaști, alții dezamăgiți, dar în final am dat de niște date care se potrivesc cu ce am aflat noi după ce am creat un cont. Vom scrie un pic mai jos despre roboții prin care funcționează Bitcoin Revolution și de ce realitatea nu este chiar ca în reclamă, deși unii au făcut sume frumoase știind câteva lucruri în plus.

Bitcoin Revolution forum

Am căutat un forum unde alte persoane au încercat Bitcoin Revolution, însă nu există mai nimic postat pentru că este un serviciu relativ nou pe piață, cel puțin cu această denumire. Iar forumuri dedicate pentru Bitcoin Revolution nu există deocamdată în România.

Nu ne-am lăsat păgubași și am căutat mai departe, găsind pe Facebook, așa cum spuneam anterior, mai multe informații de la alții care l-au încercat.

Bitcoin Revolution review 2021

Aici am scris majoritatea informațiilor găsite ca să vă faceți și voi o idee, cum ne-am făcut și noi. În primul rând am încercat oferta creându-ne un cont pe pagina Bitcoin Revolution Official Website, care acum a făcut rebrand și se numește Bitcoinera. După ce am completat oferta nu am băgat banii imediat, am mai așteptat, căutând mai multe informații, dar ne-a sunat cineva.

Ne-a sunat cineva de la Bitcoin Revolution să confirme crearea contului, a fost politicos, și ne-a întrebat și dacă avem nelămuriri. Omul a părut de treabă așa că l-am întrebat despre cum funcționează totul, dar evident știam că probabil vrea să ne vândă ceva. Ne-a spus despre algoritmul de trading care sugerează tranzacții profitabile dar și de nivelele acestuia. Ne-a confirmat contul pe loc și ne-a zis să depunem minim de 250 euro dacă vrem să beneficiem de algoritmul cel mai performant.

Am vrut totuși să cercetăm să vedem dacă chiar e vreo diferență dacă depui sub sau peste 250. Eu am depus 300 euro (să fim siguri că depășim 250 cu tot cu comisioane etc) iar colegul meu a depus 100 euro. Apoi am putut activa aplicația și într-adevăr la el nu apărea semnalul de tranzacționare, dar am zis să mai așteptăm că poate apare mai târziu, așa că am mai căutat informații pe Facebook între timp.

Am căutat pe pagini și grupuri despre bitcoin, investiții, bani și afaceri și am găsit niște comentarii despre Bitcoin Revolution. Unii spuneau că nu primești semnal de tranzacționare nici dacă depui mai mult de 250 euro. Dar am aflat ulterior de la userul Alin Tudor că erau pe alte oferte, pe pagina Bitcoin Revolution Singapore, unde minimul e mai mare de aceea nu primeau semnalul de trading cu depozit de 250 euro, plus că în România își face reclamă cu numele Bitcoinera. Aici vă dau copy paste la comentariul lui Alin Tudor:

”daca nu intri pe pagina oficiala te baga la alte oferte unde tb sa bagi alta suma min. la fel cand ai bagat sub 250e pe oficial te baga la bot simplu fara signal de trade acolo nu faci bani faci trade singur ala nu e bot de fapt doar arata indicatori”

Am încercat apoi semnalul, care cel puțin la mine pe telefon îmi spunea să cumpăr BUY LONG Cardano și am dat de încercare. Colegul meu între timp a completat suma ca să facă 250 euro total dar degeaba, nu avea contul confirmat pentru că nu a răspuns la telefon când l-au sunat din call center (a răspuns a 2-a zi și i-a activat contul până la urmă). Primul trade la mine a ieșit pe plus dar era și normal că ADA creștea atunci, deci până la urmă nu e un mare secret, doar că în loc să tranzacționezi tu personal primești semnalele de la boți și se reduce factorul uman care tinde să greșească.

Bine, per total am făcut profit, dar și piața creștea, însă robotul pare OK momentan. De o lună îl folosesc și am un 426.17 euro în cont, după ce am scos 100 euro (să testez dacă mă lasă să fac withdraw – a fost OK). Nu am dublat suma încă, dar nici nu am pierdut bani. Partea bună e că robotul dă sugestii și când piața coboară, deci se poate câștiga și pe bull și pe bear. Totuși parcă sunt profituri mai bune când crește piața.

Deci nu toți vor reuși să facă profit pentru că poate intră pe oferte străine sau bagă sume mici și apoi pierd banii în tranzacții după ureche, fără algoritm. Deci ca să faci profit trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te doar de pe Bitcoin Revolution Official Site (Update Noiembrie 2021: Site-ul oficial s-a redenumit Bitcoinera pentru că prin Revolution nu se mai înregistrează cetățeni români).
  • Este necesar să răspunzi la telefon când te sună din call center, altfel se amână confirmarea contului.
  • Depune 250 euro (sau mai mult opțional).
  • Acceptă semnalele de tranzacționare preponderent de cumpărare (buy).

Bitcoin Revolution scam?

În afară de faptul că au un marketing agresiv și am văzut tot felul de bazaconii prin care se promovează, totuși platforma Bitcoin Revolution nu este scam, țeapă nici fake pentru că funcționează. Nu îți fură nimeni banii. Nu îți blochează nimeni retragerile. Doar trebuie făcută verificarea contului înainte de prima retragere (withdraw).

Dar nu este pentru toată lumea, cei cu așteptări prea mari de exemplu: n-o să faci bani de Lamborghini într-o lună, poate vei face câteva sute de euro într-o lună în funcție de cum se mișcă piața și în funcție de investiție. De exemplu, dacă piață stă pe loc nu e volatilitate și roboții nu găsesc intrări bune, vei câștiga mai puțin în perioada aceea.

Bitcoin Revolution App Scam

Nu există un app Bitcoin Revolution (sau Era) oficial orice app legat de Bitcoin Revolution din Google Play say AppStore, este un scam! Cineva a copiat logo-ul și a creat o aplicație falsă, ca să păcălească utilizatorii că este aplicația oficială, dar Bitcoin Revolutions funcționează direct în browser, nu folosește o aplicație de mobil. Sunt persoane care au descărcat această aplicație falsă și au trimis bani. Nu au mai primit banii înapoi, este țeapă.

Bitcoin Revolution Bill Gates

Bill Gates a fost considerat investitor în Bitcoin Revolution datorită faptului că a apărut în clipul de prezentare, dar noi nu am găsit nicio dovadă că există vreo legătură între companie și Bill Gates, credem că este vorba despre o tactică de marketing.

La fel, Bitcoin Revolution a fost asociat în reclame și cu: David Koch, Holly Willoughby și Justin Trudeau pe aceeași idee, însă personalitățile nu au colaborat cu această companie.

Bitcoin Revolution păreri finale

Părerea finală despre Bitcoin Revolution este că poate fi încercat de cei care își doresc să folosească un algoritm automat (robot) de trading cu câștiguri regulate. Noi vom folosi platforma să vedem cât de bine funcționează pe termen mediu și lung, cel puțin până acum a mers bine.

Cât despre cei care caută o alternativă mai ”curată” (fără marketing agresiv), le recomandăm platforma eToro, unde ai posibilitatea de a copia tranzacțiile celor mai buni traderi în timp real.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *