Bitcoin System opinie și review

Vom expune o opinie despre Bitcoin System care în România este promovat sub denumirea de Bitcoin Era. Este un serviciu crypto relativ nou, care promite multiplicarea investiției chiar dacă nu ești un trader experimentat. Îl vom analiza din punct de vedere al informațiilor găsite online dar și cum ni s-a părut la prima vedere după ce l-am testat.

Despre Bitcoin System și cum funcționează

Este un serviciu financiar, un broker, prin care poți investi în Bitcoin și alte criptomonede care apoi sunt tranzacționate automat prin intermediul unui robot (algoritm), care generează profit.

La prima vedere pare prea frumos să fie adevărat, mai ales că este prezentat ca un fel de metodă de îmbogățire rapidă. Dar dacă ne uităm mai bine, acesta este doar marketingul/ambalajul, care într-adevăr este cam agresiv. Însă ceea ce ne-a interesat pe noi este să aflăm cum funcționează și dacă generează profit.

Ne-am uitat pe reviews pe TrustPilot, dar nu am aflat mare lucru. Am continuat research-ul și am găsit mai multe informații pe Facebook de la oameni care l-au încercat. Unii entuziaști, alții dezamăgiți, dar în final am dat de niște date care se potrivesc cu ce am aflat noi după ce am creat un cont. Vom scrie un pic mai jos despre roboții prin care funcționează Bitcoin System și de ce realitatea nu este chiar ca în reclamă, deși unii au făcut sume frumoase știind câteva lucruri în plus.

Bitcoin System forum

Am căutat un forum unde alte persoane au încercat Bitcoin System, însă nu există mai nimic postat pentru că este un serviciu relativ nou pe piață, cel puțin cu această denumire. Iar forumuri dedicate pentru Bitcoin System nu există deocamdată în România.

Deși nu am găsit o opinie pe forum, nu ne-am lăsat păgubași și am căutat mai departe, pentru că oricum puțini oameni mai folosesc forumuri în 2021. Am reușit să găsim pe Facebook, așa cum spuneam anterior, mai multe informații de la alții care l-au încercat.

Bitcoin System review 2021

Aici am scris majoritatea informațiilor găsite ca să vă faceți și voi o idee, cum ne-am făcut și noi. În primul rând am încercat oferta creându-ne un cont pe pagina Bitcoin System Official Website, care acum a făcut rebrand și se numește Bitcoin Era. După ce am completat oferta nu am băgat banii imediat, am mai așteptat, căutând mai multe informații, dar ne-a sunat cineva.

Ne-a sunat cineva de la Bitcoin System să confirme crearea contului, a fost politicos, și ne-a întrebat și dacă avem nelămuriri. Omul a părut de treabă așa că l-am întrebat despre cum funcționează totul, dar evident știam că probabil vrea să ne vândă ceva. Ne-a spus despre algoritmul de trading care sugerează tranzacții profitabile dar și de nivelele acestuia. Ne-a confirmat contul pe loc și ne-a zis să depunem minim de 250 euro dacă vrem să beneficiem de algoritmul cel mai performant.

Am vrut totuși să cercetăm să vedem dacă chiar e vreo diferență dacă depui sub sau peste 250. Eu am depus 300 euro (să fim siguri că depășim 250 cu tot cu comisioane etc) iar colegul meu a depus 100 euro. Apoi am putut activa aplicația și într-adevăr la el nu apărea semnalul de tranzacționare, dar am zis să mai așteptăm că poate apare mai târziu, așa că am mai căutat informații pe Facebook între timp.

Am căutat pe pagini și grupuri despre bitcoin, investiții, bani și afaceri și am găsit niște comentarii despre Bitcoin System. Unii spuneau că nu primești semnal de tranzacționare nici dacă depui mai mult de 250 euro. Dar am aflat ulterior de la userul Alin Tudor că erau pe alte oferte, pe pagina Bitcoin System Singapore, unde minimul e mai mare de aceea nu primeau semnalul de trading cu depozit de 250 euro, plus că în România își face reclamă cu numele Bitcoin-Era. Aici vă dau copy paste la comentariul lui Alin Tudor:

”daca nu intri pe pagina oficiala te baga la alte oferte unde tb sa bagi alta suma min. la fel cand ai bagat sub 250e pe oficial te baga la bot simplu fara signal de trade acolo nu faci bani faci trade singur ala nu e bot de fapt doar arata indicatori”

Am încercat apoi semnalul, care cel puțin la mine pe telefon îmi spunea să cumpăr BUY LONG Cardano și am dat de încercare. Colegul meu între timp a completat suma ca să facă 250 euro total dar degeaba, nu avea contul confirmat pentru că nu a răspuns la telefon când l-au sunat din call center (a răspuns a 2-a zi și i-a activat contul până la urmă). Primul trade la mine a ieșit pe plus dar era și normal că ADA creștea atunci, deci până la urmă nu e un mare secret, doar că în loc să tranzacționezi tu personal primești semnalele de la boți și se reduce factorul uman care tinde să greșească.

Bine, per total am făcut profit, dar și piața creștea, însă robotul pare OK momentan. De o lună îl folosesc și am un 426.17 euro în cont, după ce am scos 100 euro (să testez dacă mă lasă să fac withdraw – a fost OK). Nu am dublat suma încă, dar nici nu am pierdut bani. Partea bună e că robotul dă sugestii și când piața coboară, deci se poate câștiga și pe bull și pe bear. Totuși parcă sunt profituri mai bune când crește piața.

Deci nu toți vor reuși să facă profit pentru că poate intră pe oferte străine sau bagă sume mici și apoi pierd banii în tranzacții după ureche, fără algoritm. Deci ca să faci profit trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te doar de pe Bitcoin System Official Site (Update Octombrie 2021: Site-ul oficial s-a redenumit Bitcoin Era, dar are aceeași adresă și oferă același algoritm de tranzacționare).
  • Este necesar să răspunzi la telefon când te sună din call center, altfel se amână confirmarea contului.
  • Depune 250 euro (sau mai mult opțional).
  • Acceptă semnalele de tranzacționare preponderent de cumpărare (buy).

Este Bitcoin System scam?

În afară de faptul că au un marketing agresiv și am văzut tot felul de bazaconii prin care se promovează, totuși platforma Bitcoin System nu este scam, țeapă sau fake pentru că funcționează. Nu îți fură nimeni banii. Nu îți blochează nimeni retragerile. Prima retragere poate dura mai mult (cam o săptămână după verificarea identității) dar apoi poți retrage super ușor.

Dar nu este pentru toată lumea, cei cu așteptări prea mari de exemplu: n-o să faci bani de Lamborghini într-o lună, poate vei face câteva sute de euro într-o lună în funcție de cum se mișcă piața și în funcție de investiție. De exemplu, dacă piață stă pe loc nu e volatilitate și roboții nu găsesc intrări bune, vei câștiga mai puțin în perioada aceea.

Bitcoin System Wikipedia

Am căutat un wiki dar nu există o pagină wikipedia despre Bitcoin System, însă am adunat aici în acest review toate informațiile pe care le-am găsit, să ne facem o idee dacă merită.

Bitcoin System Roger Federer

Roger Federer a apărut într-o reclamă la Bitcoin System, dar noi nu am găsit nicio dovadă că există vreo legătură între companie și Roger, deci este vorba despre o tactică de marketing.

Bitcoin System păreri finale

Părerea finală despre Bitcoin System este că poate fi încercat de cei care își doresc să folosească un algoritm automat (robot) de trading cu câștiguri regulate. Noi vom folosi platforma să vedem cât de bine funcționează pe termen mediu și lung, cel puțin până acum a mers bine.

Cât despre cei care caută o alternativă mai ”curată” (fără marketing agresiv), le recomandăm platforma eToro, unde ai posibilitatea de a copia tranzacțiile celor mai buni traderi în timp real.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *