Hustler’s University păreri

Cu siguranță ai auzit de Andrew Tate, pentru că este peste tot, pe instagram pe tiktok, pe facebook și youtube. Dar el este doar ”fața” afacerii, pentru că în spate se află mulți oameni care vor să facă bani și care stau la baza Hustler’s University.

Mai jos vom discuta despre aceste cursuri online de criptomonede și cum de atâția oameni au reușit să facă bani mulți cu Husters University (vom face și critici, pentru că nu e totul roz, bineînțeles).

Ce este Hustler’s University?

Este o platformă online unde înveți să faci bani. Practic e vorba de cursuri online, dar nu numai, pentru că ”miezul” îl reprezintă comunitatea de pe discord.

Ce cursuri oferă? Cel mai popular curs este cel de tranzacționare crypto, dar sunt și alte cursuri, spre exemplu cum să faci bani cu DeFi (Decentralized Finance), despre acțiuni la bursă, e-commerce și marketing afiliat.

Ok, dar cum funcționează treaba asta și cât costă? Costă $50 pe lună. În secțiunea următoare lămurim și cum funcționează etc…

Hustler’s University 2.0 păreri și review

Deci să începem cu începutul. Ai plătit taxa de intrare, ce urmează? Acum poți accesa cursurile și cel mai important este că poți accesa serverul privat de discord.

Ce mare lucru la un server de discord? Așa am spus și noi, părea neimportant, dar de fapt acolo se fac banii, pentru că un curs e doar un curs, chiar dacă este un curs mai bun (cel de criptomonede) decât cursurile făcute pe la noi prin România, totuși e cu totul altceva când intri în grupul privat.

În primul rând că în grup sunt oameni care au plătit și plătesc în continuare lună de lună, deci ai scăpat de pierzatorii de vreme care formează 99% din grupurile gratuite și cei care dau sfaturi gratuite pe net. În al doilea rând, oamenii aceștia vor să facă bani și se ajută unul pe celălalt gratuit.

Dar să știi că n-o să te țină cineva de mână, e mai degrabă ca la armată cu șuturi în fund, însă există valori puternice în această comunitate, se recompensează reușita, așa că vei observa mult entuziasm. Vei vedea persoane care au început cu o zi sau o săptămână înaintea ta și au deja rezultate.

Îți vor spune ad literam ce să faci și cum să faci, mai ales dacă pui întrebările potrivite. Vezi să nu întrebi lucruri ridicole sau să nu pari leneș pentru că te vor pune la punct. Aici nu e un grup de dezbateri sau de trolling, ci e treabă serioasă, doar că pare distractivă atunci când o faci împreună cu alții și există ierarhii bine stabilite în funcție de reușite pe care poți urca relativ repede dacă te ții de treabă.

Ce este War Room?

Este un grup exclusivist pentru ”bogați” pentru că are un preț mare ($5,000 intrarea). Acolo sunt persoane care deja au bani și care vor să facă milioane. Nu este pentru începători. Pentru cei mai mulți este mai bine să rămână la un membership simplu de $50.

Ok, cum faci banii concret?

O bună parte din cei noi care intră în grup fac banii doar din afiliere, adică recomandă mai departe Hustlers University și iau un mic comision când cineva plătește. Problema e că nu câștigi mare lucru așa pe termen lung, pentru că sunt deja foarte mulți care fac asta, iar pe instagram și tiktok e plin de clipuri postate de afiliați cu link-ul lor. Cei care fac bani prin afiliere au deja canale de youtube sau tiktok cu mulți subscriberi/followeri.

Dar cei mai mulți așa încep pentru că nu știu altfel, însă după o vreme se prind că ceilalți care merg pe cursul de criptomonede fac bani mai ușor, sau cei cu bursa. Deci banii concret se fac când tu înveți de la ceilalți din grup pas cu pas cum să tranzacționezi crypto. Și e diferit de un curs cu un guru, sau un băiat de pe youtube care îți explică 1000 de lucruri și mai mult e interesat să îl asculți să facă view decât să înveți tu ceva.

Critici – Nu e totul roz

Dacă simți că nu e pentru tine și vrei să pleci din grup nu vei primi banii înapoi. Deci practic plătești $50 să-l încerci. E ca la Netflix, plătești prima lună și poți anula oricând după aceea, dar odată ce ai plătit nu ai variante de rambursare.

Va trebui să pui osul la treabă. Nu e neapărat o critică, dar așteptările sunt de obicei înalte și parcă ai n-ai vrea să muncești mult dar vrei să faci valize de bani. Acum depinde, pentru unii e mai ușor decât alții.

Atmosfera e militărească și poate nu guști așa ceva. Dacă ești o persoană mai sensibilă, sau ești fată s-ar putea să nu-ți placă. Ar putea să facă atmosfera mai neutră dar până la urmă majoritatea sunt fanii lui Andrew Tate, deci imaginează-ți un fel de cameră cu mulți bărbați care urlă, un fel de boiler room din Lupul de pe Wall Street, doar că în varianta online.

Este Hustler’s University țeapă?

Nu. Cel mult are elemente de rețea MLM dar nu este un joc piramidal pentru că interesul e să te țină pe platformă să plătești lună de lună, nu să te facă să pleci, deci sunt nevoiți să-ți ofere valoare. Dacă nu îți place sau nu ți se potrivește poți renunța la calitatea de membru oricând.

Dacă realizezi că nu te reprezintă și părăsești serverul de discord din prima zi, pierzi $50 maxim, și dacă asta o consideri țeapă atunci nimeni nu te poate convinge de contrariu, dar dacă era țeapă pe bune se închidea grupul demult pentru că ar fi ieșit toți din prima zi.

Cine este Andrew Tate?

Este un fost kickboxer pe jumătate britanic pe jumătate african cu un tată șahist. E cunoscut și ca antreprenor dar mai ales ca influencer pe youtube, instagram și tiktok. Se spune că e și PIMP pentru că prima lui afacere bănoasă a fost videochat-ul.

Omul locuiește în România de mai mulți ani împreună cu fratele lui Tristan. Nu este român dar locuiește în București. A venit aici din mai multe motive dar poate și pentru că avem multe fete frumoase (pentru afacerea cu videochat-ul și nu numai).

Deși se promovează ca un fel de băiețaș șmecher, cei care îl cunosc știu că este mai degrabă o persoană muncitoare și sinceră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *