Opinie despre platforma Bitcoin Buyer

În acest articol vom expune câteva păreri despre Bitcoin Buyer. Este o platformă crypto apărută la începutul lui 2022, care oferă o soluție ușoară de investi în BTC celor care n-au făcut-o până acum. O vom analiza din punct de vedere al informațiilor găsite online dar și cum ni s-a părut la prima vedere după ce am testat-o.

Cum funcționează Bitcoin Buyer

Este o platformă de tranzacționare, dar nu un broker, ci se afiliază cu diverși brokeri din toată lumea în funcție de locație. Prin platformă poți investi în BTC fără să ai problemele unui portofel electronic (uitarea parolei, pierderea seed-ului) și fără riscul unui exchange de criptomonede (atac cibernetic).

Nu este o metodă de îmbogățire rapidă, dar softul conține un algoritm (bot) care tranzacționează automat, pe baza inteligenței artificiale, cu scopul de a micșora pierderile (când prețul scade) și de a menține sau accelera profitul când prețul crește. Aceasta este promisiunea, dar țineți minte că în practică, nu va funcționa 100%. Totuși, pe noi ne-a interesat să aflăm dacă generează profit pe bune.

Primul pas a fost să căutăm reviews la Bitcoin Buyer, dar fiind o platformă nouă nu am găsit mare lucru. Ulterior am găsit mai multe informații pe Facebook de la persoane care l-au încercat. Unii entuziaști, alții dezamăgiți, dar în final am dat de niște date care se potrivesc cu ce am aflat noi după ce am creat un cont. Vom scrie un pic mai jos despre softul prin care funcționează Bitcoin Buyer și de ce realitatea nu este chiar ca în reclamă, deși unii au făcut sume frumoase știind câteva lucruri în plus.

Bitcoin Buyer forum

Am căutat un forum unde alte persoane au încercat Bitcoin Buyer, însă nu există mai nimic postat pentru că așa cum spuneam anterior este un serviciu nou pe piață, cel puțin cu această denumire. În România, Bitcoin Buyer este doar în limba engleză, momentan.

Deși nu am găsit o opinie pe forum, nu ne-am lăsat păgubași și am căutat mai departe, pentru că oricum puțini oameni mai folosesc forumuri în 2022. Am reușit să găsim pe Facebook, așa cum spuneam anterior, mai multe informații de la alții care l-au încercat.

Bitcoin Buyer Review 2022

Aici am scris majoritatea informațiilor găsite ca să vă faceți și voi o idee, cum ne-am făcut și noi. În primul rând am încercat oferta creându-ne un cont pe pagina Bitcoin Buyer. După ce am completat datele (nume, prenume, email, telefon) nu am băgat banii imediat, am mai așteptat, căutând mai multe informații, dar ne-a sunat cineva.

Ne-a sunat cineva de la Bitcoin Buyer să confirme crearea contului, a fost politicos și vorbea în limba engleză. Nu trebuie să știi engleză avansată să vorbești cu el, doar câteva cuvinte (Yes, No, Thank You, ceva foarte de bază). Omul a părut de treabă așa că l-am întrebat despre cum funcționează totul, dar evident știam că probabil vrea să ne vândă ceva. Ne-a spus despre algoritmul de trading care tranzacționează automat dar și de nivelele acestuia. Ne-a confirmat contul pe loc și ne-a spus să depunem minim de 250 euro dacă vrem să beneficiem de algoritmul cel mai performant.

Am vrut totuși să cercetăm să vedem dacă chiar e vreo diferență dacă depui sub sau peste 250 de euro. Eu am depus 280 euro (să fiu sigur că depășesc 250 cu tot cu comisioane etc) iar colegul meu a depus 100 euro. Apoi am putut activa aplicația și într-adevăr la el nu s-au depozitat Bitcoini în cont ci valute tradiționale, dar am zis să mai așteptăm că poate se convertesc în BTC mai târziu, așa că am mai căutat informații pe Facebook între timp.

Am căutat pe pagini și grupuri despre bitcoin, investiții, bani și afaceri și am găsit niște comentarii despre Bitcoin Buyer. Unii spuneau că nu intră algoritmul pe Bitcoin nici dacă depui mai mult de 250 euro. Dar am aflat ulterior de la userul Mircea Nițu că erau pe alte oferte, pe pagina Bitcoin Buyer Singapore, unde minimul e mai mare de aceea nu mergea cu depozit de 250 euro. Aici vă dau copy paste la comentariul lui Mircea Nițu:

”daca nu intri pe pagina oficiala te baga la alte oferte unde tb sa bagi alta suma min. la fel cand ai bagat sub 250e pe oficial te baga la bot simplu pe valuta acolo nu faci bani faci trade singur ala nu e bot de fapt doar arata indicatori”

La mine în cont apărea BTC, deci a mers, iar ulterior am văzut că face și niște tranzacții automate când se mișcă piața. Colegul meu între timp a completat suma ca să facă 250 euro total dar degeaba, nu avea contul confirmat pentru că nu a răspuns la telefon când l-au sunat din call center (a răspuns a 2-a zi și i-a activat contul până la urmă). Primul meu trade (făcut automat) a ieșit pe plus dar era și normal pentru că BTC creștea atunci. Ce m-a surprins a fost când a crescut suma atunci când a scăzut prețul.

La următorul trade a scăzut, deci nu ies toate 100% profitabile dar per total am făcut profit. De o lună îl folosesc și am 347 euro în cont, după ce am scos 100 euro (să testez dacă mă lasă să fac retragere – a durat o săptămână prima retragere). Nu am dublat suma încă, dar nici nu am pierdut bani. Partea bună e că algoritmul merge și când piața coboară, deci se poate câștiga și pe bull și pe bear. Totuși parcă sunt profituri mai bune când crește piața.

Nu toți vor reuși să facă profit pentru că poate intră pe oferte din alte regiuni și nu depozitează suma minimă necesară. Sau alții încep să cheltuiască BTC-ul din platformă să tranzacționeze manual și pierd. Deci ca să ai șanse să faci profit trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te pe website-ul oficial: Bitcoin Buyer Official.
  • Este necesar să răspunzi la telefon (sau Whatsapp) când te sună din call center, altfel se amână confirmarea contului.
  • Depune 250 euro (Tip: încearcă mai bine 260 să fii sigur/ă că depășește 250 după comisioane).
  • Nu tranzacționa manual (sunt șanse mari să pierzi investiția), mai bine lasă softul să-și facă treaba.

Este Bitcoin Buyer scam?

În afară de faptul că poate avea un marketing excesiv câteodată, totuși platforma Bitcoin Buyer nu este scam sau fake pentru că funcționează. Nu îți fură nimeni banii. Nu îți blochează nimeni retragerile. Prima retragere poate dura mai mult (cam o săptămână după verificarea identității) dar la următoarele poți retrage rapid.

Dar nu este pentru toată lumea, cei cu așteptări prea mari de exemplu: n-o să faci bani de Lamborghini într-o lună, poate vei face câteva sute de euro într-o lună în funcție de cum se mișcă piața și în funcție de investiție. De exemplu, dacă piață stă pe loc și nu e volatilitate, softul nu va face multe tranzacții.

Bitcoin Buyer App

Nu există la ora actuală o aplicație oficială Bitcoin Buyer App pe Google Play sau AppStore pentru că softul merge direct în browser (chrome, firefox, edge). De aceea, aveți grijă să nu descărcați aplicații de telefon care folosesc sigla și denumirea Bitcoin Buyer pentru că cel mai probabil sunt fake.

Bitcoin Buyer Tesla

Elon Musk este un cumpărător de Bitcoin (în engleză ”buyer”), deci nu are legătură cu platforma aceasta ci este doar o asemănare de cuvinte. Unii promoteri s-ar putea să folosească această asociere pentru că ”dă bine”, dar să știți că nu există o legătură directă între compania Tesla și Bitcoin Buyer.

La fel există o reclamă la Bitcoin Buyer cu Jeff Bezos, dar nu este oficială, iar președintele Amazon nu are legătură cu platforma aceasta.

Bitcoin Buyer păreri finale

Părerea finală despre Bitcoin Buyer este că poate fi încercat de cei care doresc să investească în Bitcoin fără să-și bată capul cu portofele electronice și zeci de exchange-uri. Noi vom folosi platforma să vedem cât de bine funcționează pe termen mediu și lung, cel puțin până acum a mers bine.

Cât despre cei care caută o alternativă fără marketing excesiv, le recomandăm platforma eToro, unde depozitul minim e doar 50 de euro și unde ai posibilitatea de a copia tranzacțiile traderilor experimentați.

4 thoughts on “Opinie despre platforma Bitcoin Buyer”

  1. Buna ziua! M-am înscris pe Bitcoin buyer. A doa zi am fost contactat prin whatsapp de o persoana de la delta Trading ca spune ca e brokerul meu. Am înțeles din articolul de mai sus prin convorbire telefonică se face confirmarea. Am înțeles ca se folosește site-ul Bitcoin buyer nu alt site? Ma puteți ajuta in aceasta problema?

    1. Buna ziua! Da, se foloseste site-ul Bitcoin Buyer pentru inregistrare dar asa cum scrie in articol ei se afiliaza cu diversi brokeri in functie de locatie (precum cei de la Delta). Acestia te pot contacta atat telefonic cat si prin whatsapp.

  2. Buna ziua! Ma interesează și pe mine cum se realizează depunerea celor 250 euro. Trebuie sa dețin un card? Mulțumesc!

    1. Bună ziua! Da, trebuie să dețineți un card. Dar în funcție de broker-ul care vă contactează pot fi și alte metode de plată, precum skrill.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *