Bitcoin Era Norge – Erfaringer

I denne gjennomgangen skal vi analysere Bitcoin Era, en relativt ny finansiell tjeneste fra Norge, som lover god avkastning på investeringen din med liten eller ingen handelserfaring. Vi vil analysere det basert på online forskning, men også fra å teste det direkte.

Hva er Bitcoin Era og hvordan fungerer det?

Det er en finansiell tjeneste, en megler, som lar deg investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer som automatisk omsettes av kunstig intelligens, og genererer fortjeneste.

Ved første øyekast virker det for godt til å være sant, spesielt siden det presenteres som en slags bli rik rask ordning. Men ved nærmere inspeksjon er det bare markedsføringssiden av det, noe som er litt aggressivt. Men det som interesserer oss er om det virkelig presterer.

Vi så på anmeldelser på TrustPilot, men fant ikke mange. Vi fortsatte forskningen vår og fant mer informasjon på Facebook fra folk som hadde prøvd det. Noen var fornøyde med andre skuffet, men til slutt kom vi over andres ekspansjon.

Bitcoin Era 2022 erfaringer og anmeldelse (Full 1 step)

I denne delen har vi skrevet ned det meste av informasjonen vi undersøkte, slik at du kan få en bedre ide om denne økonomiske tjenesten. Først prøvde vi ut tilbudet ved å opprette en konto på Bitcoin Era Norwegians nettside. Etter å ha fullført tilbudet, satte vi ikke inn penger umiddelbart, vi ventet og lette etter mer informasjon, men noen ringte oss.

Noen fra Bitcoin Era ringte oss for å se om nummeret var fra en ekte person, han var høflig og spurte om vi hadde spørsmål. Mannen virket hyggelig, så vi spurte ham hvordan alt fungerte, men selvfølgelig visste vi at han sannsynligvis prøvde å selge oss noe. Han fortalte oss om handelsalgoritmen som antyder lønnsomme handler. I utgangspunktet ønsket han å fortelle oss at vi måtte foreta et minimumsinnskudd på 250 euro for å dra nytte av den beste algoritmen. Tanken var at det å kjøre algoritmen koster.

Vi ønsket å undersøke om det gjør en forskjell hvis du setter inn mindre enn 250 euro eller mer enn 250 euro. Jeg satte inn 300 euro og kollegaen min bare 150. Da kunne vi aktivere tjenesten. Jeg hadde et aktivt handelssignal, men det gjorde han ikke.

Jeg søkte på Facebook etter sider og grupper om handel og investering og fant noen kommentarer om Bitcoin Era. Noen brukere sa at du ikke får et handelssignal hvis du bruker feil tilbud. Noen brukte ved et uhell Singapore-tilbudet, der minimumsinnskuddet er høyere og du ikke får et handelssignal selv etter at du har satt inn 250 euro.

Jeg prøvde handelssignalet selv, som foreslo å trykke på «KJØP LENGE» Cardano, så jeg prøvde det. I mellomtiden fylte kollegaen min ut beløpet for å ha minst 250 euro totalt, men til ingen nytte fikk han ikke kontoen sin bekreftet fordi han ikke hentet telefonen da de ringte ham fra telefonsenteret (han hentet neste dag og de aktiverte kontoen hans tross alt).

Det ser ut til at du må sette inn hele beløpet fra første forsøk. Den første handelen for meg var lønnsom, men det var åpenbart fordi Tesla (TSLA) bare gikk opp i verdi, så til slutt er det ikke en stor hemmelighet, bare at i stedet for å handle deg selv får du signalene fra roboten, som også beregner utgangsprisen.

Totalt sett tjente jeg penger, men markedet steg også, handelsroboten virker OK så langt. Jeg har brukt den i en måned nå og har 417.24 euro på kontoen min, etter å ha tatt ut 100 euro (for å teste uttakene – det var OK). Jeg har ikke doblet beløpet ennå, men jeg har heller ikke tapt noen penger. Det gode er at roboten fungerer selv når markedet faller, slik at du kan vinne i både «bull» og «bear» markeder.

Men ikke alle vil klare å tjene penger fordi de enten ikke bruker det offisielle nettstedet eller investerer mindre enn minimumsbeløpet og taper pengene ved å handle uten roboten. Så for å ha en sjanse til å tjene penger, bør du gjøre følgende:

  1. Registrer deg kun ved hjelp av det offisielle Bitcoin Era-tilbudet (andre tilbud fungerer vanligvis ikke for norske borgere).
  2. Du må svare på telefonen når de ringer deg, ellers kan de ikke bekrefte kontoen din.
  3. Sett inn 250 euro (eller mer etter eget valg).
  4. Velg for det meste BUY-handelssignalene fra roboten.

Er Bitcoin Era svindel eller falsk?

Bortsett fra det faktum at de bruker aggressiv markedsføring, er Bitcoin Era-plattformen ikke falsk eller svindel fordi den fungerer. Ingen kommer til å stjele pengene dine. På det meste føles det vanskelig når du tar ut penger første gang fordi du må bekrefte kontoen din (KYC og AML). Men du kan motta din første utbetaling innen en uke.

Det er kanskje ikke for alle, ikke for folk med veldig høye forventninger. For eksempel vil du ikke tjene mye penger på en måned, kanskje du vil tjene noen hundre euro på en måned, hvis du setter inn mer. For eksempel, hvis markedet har lav volatilitet, vil handelsroboten ikke finne gode oppføringer, så du vil tjene mindre penger enn du ønsker.

Er Bitcoin Era spam eller farlig?

Nei. Det er tryggere enn å investere i Bitcoin direkte fordi Bitcoin plutselig kan falle i pris. Mens du er med Bitcoin Era er du trygg mot prisfall, fordi handelsroboten kan tjene penger selv om prisen går ned.

Bitcoin Era er ekte, vi testet det, men markedsføringen er ikke så ekte, det er falsk informasjon der ute. Vi gjorde noen undersøkelser for å finne ut hva som ikke er sant om Bitcoin Era, og vi kom opp med følgende informasjon:

– Bitcoin Era og Skavlan

Vi fant ingen informasjon om Bitcoin Era i Fredrik Skavlan.

– Bitcoin Era og Dagbladet

Vi fant ingen informasjon om Bitcoin Era i Dagbladet.

– Bitcoin Era og Stordalen

Vi fant ingen informasjon om Bitcoin Era i Petter Stordalen.

– Bitcoin Era og Bill Gates

Vi fant ingen informasjon om Bitcoin Era i Bill Gates.

Bitcoin Era Robot – Konklusjoner

Avslutningsvis er Bitcoin Era flott for nordmenn som ønsker å bruke en automatisert handelsrobot som gir regelmessig fortjeneste. Vi vil bruke plattformen for å se hvor bra den presterer over tid. Så langt har det fungert bra.

Men hvis du ikke liker markedsføringstaktikken deres, kan du velge et «renere» alternativ, eToro-plattformen, der minimumsinnskuddet bare er 50 euro, og du kan følge de beste handelsmennene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *