Bitcoin Loophole păreri

Vom expune câteva păreri despre Bitcoin Loophole, un serviciu crypto relativ nou, care în România se găsește sub denumirea de BitcoinEra și promite multiplicarea investiției fără să fii experimentat în tranzacționare. Îl vom analiza din punct de vedere al informațiilor găsite online dar și cum ni se pare la prima vedere după ce l-am încercat.

Ce este Bitcoin Loophole și cum funcționează?

Este un serviciu financiar, un broker, prin care poți investi în Bitcoin și alte criptomonede care apoi sunt tranzacționate automat, generându-ți profit.

La prima vedere pare prea frumos să fie adevărat, mai ales că e prezentat ca un fel de metodă de îmbogățire rapidă. Loophole înseamnă fisură, portiță, o scurtătură, referindu-se la o cale rapidă de făcut bani. Dar dacă ne uităm mai bine, acesta este doar marketingul, care într-adevăr e cam agresiv. Însă ceea ce ne-a interesat pe noi este să aflăm cum funcționează și dacă într-adevăr poate produce profit.

Ne-am uitat pe reviews pe Trust Pilot, dar nu am aflat mare lucru. Am continuat research-ul și am găsit mai multe pe Facebook de la oameni care l-au încercat. Unii entuziaști, alții dezamăgiți, dar în final am dat de niște date care se potrivesc cu ce am aflat noi după ce am creat un cont. Vom scrie un pic mai jos despre boții prin care funcționează Bitcoin Loophole și de ce realitatea nu este chiar ca în reclamă, deși unii au făcut sume frumoase știind câteva lucruri în plus.

Bitcoin Loophole păreri de pe forum

Am căutat un forum unde alte persoane au încercat Bitcoin Loophole, însă nu există mai nimic postat pentru că Bitcoin Loophole este relativ nou pe piață, cel puțin cu această denumire.

Nu ne-am lăsat păgubași și am căutat mai departe, găsind pe Facebook, așa cum spuneam anterior, mai multe informații de la alții care au încercat.

Bitcoin Loophole review 2021

Aici am scris majoritatea informațiilor găsite ca să vă faceți și voi o idee, cum ne-am făcut și noi. În primul rând am încercat oferta creându-ne un cont pe pagina Bitcoin Loophole Official Site (redenumit BitcoinEra). După ce am completat oferta nu am băgat banii imediat, am mai așteptat, căutând mai multe informații, dar ne-a sunat cineva.

Ne-a sunat cineva de la Bitcoin Loophole să vadă dacă numărul e al unei persoane reale, a fost politicos, și ne-a întrebat dacă avem nelămuriri. Omul a părut de treabă așa că l-am întrebat despre cum funcționează totul, dar evident știam că probabil vrea să ne vândă ceva. Ne-a spus despre algoritmul de trading care sugerează tranzacții profitabile dar și de nivelele acestuia. Practic a vrut să ne spună să facem un depozit minim de 250 euro ca să putem beneficia de algoritmul cel mai performant.

Am vrut totuși să cercetăm să vedem dacă chiar e vreo diferență dacă depui sub sau peste 250. Eu am depus 300 euro (să fim siguri că depășim 250 cu tot cu comisioane etc) iar colegul meu a depus sub 250. Apoi am putut activa aplicația și într-adevăr la el nu apărea semnalul de tranzacționare (putea să facă doar tranzacții manuale, fără algoritm), dar am zis că poate apare mai târziu, așa că am mai căutat informații pe Facebook.

Am căutat pe pagini și grupuri despre bitcoin, investiții, bani și afaceri și am găsit niște comentarii despre Bitcoin Loophole. Unii spuneau că nu primești semnal de tranzacționare nici dacă depui mai mult de 250 euro. Dar am aflat ulterior de la userul Alin Tudor că erau pe alte oferte, pe pagina Bitcoin Loophole de Singapore, unde minimul e mai mare de aceea nu primeau semnal cu depozit de 250 euro. Copy paste la comentariul lui Alin Tudor:

”daca nu intri pe pagina oficiala ajungi pe oferte scumpe care au mai multa reclama unde tb sa bagi alta suma min. la fel cand ai bagat sub 250e pe pagina buna te baga la bot simplu fara signal de trade acolo nu faci bani faci trade singur ala nu e bot de fapt doar arata indicatori”

Am încercat apoi semnalul, care cel puțin la mine pe telefon îmi spunea să cumpăr BUY LONG Cardano și am dat de încercare. Colegul meu între timp a mai băgat să facă 250 euro total dar degeaba, deci e nevoie să bagi de la primul depozit. Primul trade la mine a ieșit pe plus dar era și normal că ADA creștea atunci, deci până la urmă nu e un mare secret, doar că în loc să tranzacționezi tu primești semnalele de la boți și mai reduce factorul uman care tinde să greșească.

Bine, per total am făcut profit, dar și piața creștea, însă botul pare OK momentan. De o lună îl folosesc și am un 426.17 euro în cont, după ce am scos 100 euro (să văd dacă mă lasă să fac withdraw – a fost OK). Nu am dublat suma încă, dar nici nu am pierdut bani. Partea bună e că botul dă sugestii și când piața coboară, deci se poate câștiga și pe bull și pe bear. Totuși parcă sunt profituri mai bune când crește piața.

Deci nu toți vor reuși să facă profit pentru că poate intră pe oferte străine sau bagă sume mici și apoi pierd banii în tranzacții după ureche. Deci ca să faci profit trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te doar de pe pagina oficială Bitcoin Loophole Official Website (update Octombrie 2021 – denumirea s-a schimbat în BitcoinEra dar este același site).
  • Depune minim 250 euro.
  • Acceptă semnalele de tranzacționare preponderent de cumpărare (buy).

Bitcoin Loophole scam?

În afară de faptul că au un marketing agresiv și am văzut fel de fel de bazaconii prin care se promovează, totuși platforma Bitcoin Loophole nu este scam pt că funcționează. Nu îți fură nimeni banii, nu este țeapă. Nu îți blochează nimeni retragerile. Dar evident că cineva care bagă bani sub 250 euro și tranzacționează singur (fără semnal de trading de la algoritm/bot) apoi pierde, va spune că e scam și nu-l poate contrazice nimeni pentru că aceasta este experiența sa.

Dar nu este pentru toată lumea, cei cu așteptări prea mari de exemplu: n-o să faci bani de Lamborghini într-o lună, poate vei face câteva zeci de euro sau sute de euro într-o lună în funcție de cum se mișcă piața. De exemplu, dacă piață stă pe loc nu e volatilitate și boții nu găsesc intrări bune, așa că poți câștiga puțin, poate doar 10 euro în luna respectivă.

Bitcoin Loophole Dineș

Este o poveste pe net despre Daniel Dineș care recomandă Bitcoin Loophole, dar nu am găsit nicio dovadă. Este probabil fake news.

La fel ca știrea cu Bitcoin Loophole Ion Țiriac, care nu e reală, sunt doar tactici de marketing.

Concluzii – Bitcoin Loophole păreri finale

Ca o părere finală, Bitcoin Loophole este o platformă care poate fi încercată de cei care nu sunt descurajați de tacticile de marketing agresiv. Noi o vom folosi să vedem cât de bine funcționează pe termen mediu și lung, cel puțin până acum a mers OK.

Cât despre cei care caută o alternativă mai ”curată”, cu depozit minim mai mic și fără marketing de gherilă, le recomandăm platforma eToro, unde depozitul minim e doar 50 euro și puteți copia tranzacțiile traderilor buni cu doar câteva click-uri ca să faceți profit fără să trebuiască să aveți cunoștiințe avansate de trading.

2 thoughts on “Bitcoin Loophole păreri”

    1. Da, deci prima retragere e cu verificare. Eu n-am găsit cum să retrag din prima și am contactat suportul. Mi s-a spus că trebuie să fiu verificat (KYC) să pot retrage și asta înseamnă să trimit pașaport și dovadă de adresă, dar le-am trimis buletinul și m-a aprobat a doua zi. Am vrut să scot 50 euro dar minimul e 100 la card. Poți să scoți doar prin metoda prin care ai băgat, eu am făcut depozitul cu cardul și deci a trebuit să retrag tot prin card. Sunt și alte metode de plată, dacă depozitezi cu skrill poți retrage mai puțin de 100 euro. După ce mi-au dat mesaj că sunt utilizator verificat, mi-au procesat și withdrawal iar banii au ajuns după o săptămână în cardul meu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *