GXS Coin – Criptomoneda care a explodat în timp ce Bitcoin se prăbușea

O criptomonedă care face parte din GXChain, numită GXS Coin, a crescut de aproape 10 ori (9.5x) de joi până vineri (3 decembrie) pornind de la $0.6 și ajungând la un ATH de $5.7 în timp ce moneda Bitcoin era în mijlocul unui crash.

De ce a crescut prețul GXS?

Se pare că GXChain a făcut un upgrade major care suportă EVM-ul Ethereum și posibilitatea implementării proiectelor DeFi pe viitor.

De asemenea, GXS Coin a făcut rebrand și se va numi REI Network. Se pare că lansarea a adus holderilor de GXS, un airdrop de REI. Pentru fiecare GXS Coin deținut, migrarea la noua rețea îți aduce 10 REI.

La ce preț poate ajunge GXS?

La momentul scrierii acestui articol, GXS valorează $2.7 și se pare că până recent nu a mai reușit să treacă de $1 de la căderea pieței crypto din primăvară.

Însă de acum încolo, cu un proiect îmbunătățit care are reguli de guvernanță și posibilitatea dezvoltării în zona DeFi, sunt șanse bune ca această criptomonedă să explodeze din nou.

GXS sau GXC?

GXS reprezintă criptomonedele emise inițial. GXC sunt cele emise ulterior.

De unde cumpăr GXS Coin?

GXS Coin se găsește pe Binance făcând perechi directe cu USDT, BTC și ETH. Sau pe Gate.io doar pe paritate cu USDT. Pe celelalte exchange-uri găsiți varianta GXC (Huobi, Bittrex, Mexc, CoinDCX, DigiFinex, Hoo, Hotbit, Bithumb etc).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *