Hololoot – NFT-uri în realitate augmentată – Parteneriat cu Enjin

Ieri (7 Decembrie) Hololoot a anunțat un parteneriat cu platforma de jocuri pe blockchain, Enjin. Aceștia vor colabora să accelereze adopția NFT-urilor prin noua tehnologie de la Enjin numită Efinity, care va beneficia de integrare multi-chain prin parachain-urile Polkadot.

Ce este Hololoot?

Hololoot este primul generator de AR NFT, adică tokenuri nefungibile din realitatea augmentată. Imaginați-vă că deschideți telefonul și apare un fel de Pikachu pe birou, doar că nu este numai un pokemon virtual ci este un NFT. Platforma conține pe lângă generator, și un marketplace dar și un metavers.

Nu există încă Hololoot coin (HOL), dar se va lansa în curând cu public sale (între 10 și 12 Decembrie 2021) pe Enjinstarter, Seedify și Synapse. Proiectul este într-o fază foarte propice pentru investitorii care chiar cred în metavers și în expansiunea acestuia.

Hololoot nu vrea doar să extindă metaversul, ci să-l combine cu lumea reală prin realitatea augmentată. Atâta timp cât giganți ca Facebook lucrează la construcția de lumi virtuale (metaversuri) la scară mondială, o mulțime de investitori vor năvăli în acest spațiu nou. Iar Hololoot se distinge prin faptul că nu aduce aceleași tipuri de NFT-uri pe care le aduc toate celelalte platforme, ci avansează pe nișa AR (Augmented Reality). Dacă adunăm toate telefoanele capabile de filtre instagram (deci telefoanele capabile de AR), ne va ieși un număr foarte mare, în jur de 1 miliard. Este o categorie uriașă, care ar putea da naștere unei întregi industrii în următorii ani, ținând cont de potențialul NFT-urilor și al lumilor virtuale.

Hololoot dă libertate utilizatorilor să adauge modele 3D, să le facă mint pe blockchain și să le transforme în NFT-uri. Un lucru care este deosebit de benefic pentru industria play to earn (jocurile pe blockchain), o industrie care crește cu o viteză mai mare decât lumea DeFi și orice altceva din spațiul crypto.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *