Aether crypto-moneda românească

Românii sunt din ce în ce mai inventivi în lumea crypto. După succesul cu Elrond, a apărut o nouă criptomonedă românească numită Aether, care va fi lansată în spațiul cosmic, la propriu.

Prețul Aether Coin s-a cvadruplat (4x) în ultima săptămână, de la $0.001 la $0.004 în anticipația lansării rachetei care va avea loc până la începutul lunii februarie și va fi lansată de o companie aerospațială românească din Râmnicu Vâlcea numită ARCA Space.

Creatorii criptomonedei Aether au fost inspirați de memes crypto, cu lansări de rachete care semnifică o creștere de preț fabuloasă (to the moon), dar și de Elon Musk, care a spus că va lansa Dodgecoin în spațiu la propriu. Există și o utilitate a proiectului, sateliții care vor fi lansați în cadrul proiectului vor putea fi folosiți de diverse blockchain-uri ca noduri ale rețelei.

De unde cumperi Aether Coin V2 (ATH)

Token-ul Aether versiunea 2.0 se poate găsi pe Binance Smart Chain (BSC) și poate fi cumpărat prin PancakeSwap cu ajutorul portofelelor Metamask sau Trust Wallet.

Exchange-urile mari încă nu au listat această criptomonedă, dar se pare că o vor face, primul exchange care va lista Aether este Gate.io

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre proiectul Aether (precum adresa contractului de pe BSC) intră pe site-ul oficial: AetherUniverse.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *