Ape Coin – Criptomoneda care a spart top 50 în mai puțin de o săptămână

Mai țineți minte Bored Ape Yacht Club (BAYC)? Ei bine, aceștia au făcut o colaborare cu APE Foundation și au lansat Ape Coin pentru crearea unei platforme descentralizate pentru NFT-uri.

Ce este Ape Coin?

ApeCoin (APE) s-a lansat acum o săptămână și deja a spart top 50 criptomonede după capitalizarea de piață (market cap). Ape Coin este o criptomonedă sub formă de token ERC-20, pe rețeaua Ethereum. Supply-ul este fix, de 1 miliard de monede, care se vor distribui gradat pe parcursul a 4 ani, lucru care ajută la longevitatea proiectului.

Poate fi Ape Coin următoarea Shiba Inu?

Ape Coin are șanse bune să facă valuri. Fiind lansată sub brandul uneia dintre cele mai populare colecții de NFT-uri (BAYC), va avea asigurată o expunere imensă. La momentul scrierii articolului Ape Coin este pe locul 40 după market cap, cu un preț de 13.3 USD, și o capitalizare de 3.69 miliarde de dolari.

Spre deosebire de alte monede din spațiul crypto, Ape Coin are și mult hype în spate, cu potențial de meme coin (precum avea Shiba Inu) dar în plus are și utilitate, fiind un token de guvernanță pe o platformă unde nume grele vor lansa colecții și proiecte NFT.

Yuga Labs (creatorii BAYC) au luat o finanțare de 450 de milioane de dolari pentru a investi în proiecte de tip web3 (metaverse, NFT) printre care și Ape Coin. Yuga Labs organizând primul airdrop de Ape Coins pe 17 Martie 2022.

Snoop Dogg lansează muzică NFT prin Ape Coin

Snoop Dogg și Wiz Khalifa, au lansat ieri (24 Martie) un set de 8 piese muzicale cu tematica Ape Coin și BAYC. Acestea vin sub formă de NFT-uri și pot fi cumpărate doar folosind moneda APE.

Colecția conține 8000 de NFT-uri care pot fi cumpărate cu prețuri între 12-15 Ape Coin fiecare. Astfel, s-au înmulțit cumpărătorii și prețul a crescut de la $12 la $14.38

Previziune Ape Coin Crypto

La lansare prețul era $20 USD pe monedă, apoi a coborât masiv până la $6.48 în aceeași zi, însă ziua următoare a urcat la $17.75. Volatilitatea este imensă dar se pare că în ultima săptămână, prețul începe să se consolideze cu higher lows, ceea ce denotă că numărul cumpărătorilor crește.

Pe unele exchange-uri prețul a făcut spike chiar și la $39, însă și-a revenit rapid la prețul mediu, între $10 și $15.

Luând în considerare că este un proiect de lungă durată care va fi promovat de nume foarte celebre, considerăm că nu este doar o schemă de pump and dump. Iar prețul ar trebui să urce cu mult peste cel inițial ($20) când masa critică de cumpărători va investi în Ape Coin.

Chiar dacă APE nu explodează în curând, gândiți-vă ce se va întâmpla atunci când BTC va urca din nou la nivelele anterioare și va trage după sine toate token-urile. Sau imaginați-vă ce se va întâmpla cu prețul Ape Coin atunci când cei 4 ani au trecut și nu se vor mai emite monede noi.

O previziune cu șanse bune este că APE poate să ajungă în top 10 în următorii câțiva ani. Lucru care ar însemna că o monedă ar putea valora în jur de $100, ceea ce este între 8x-10x față de prețul mediu din ultimele zile.

Cum cumperi Ape Coin?

Moneda APE s-a lansat pe mai multe exchange-uri mari. Iar cel mai popular exchange de pe care poți cumpăra Ape Coin este Binance unde poți tranzacționa APE/USDT sau APE/BUSD sau chiar contra EUR, în plus poți tranzacționa direct contra altor criptomonede precum BTC.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *