Programul de minerit SALAD – Cât poți câștiga într-o lună

Mineritul de criptomonede poate fi foarte simplu în 2021, trebuie doar să lași computerul tău de gaming deschis și să pornești programul de minerit SALAD. Acest program îți va detecta placa video și în funcție de capacitate, îi va da diverse task-uri de computare, adică va mina. Nu va trebui să te gândești care criptomonedă e mai profitabilă în secunda aceasta, să schimbi ba pe ETH ba pe XMR, sau pe ZEC, dar stai că GRIN e tare în ultima vreme, ba nu, ETC a pompat puternic, șamd. Totul va fi optimizat de SALAD care a fost creat să maximizeze profitul fiecărui GPU.

Ieri, cei de la SALAD au scos statisticile de câștiguri pentru ultima lună, în funcție de GPU. Dacă deja folosești SALAD, le-ai primit și tu, dar pentru cei care încă nu folosesc programul, le vei afla imediat în acest articol. Mai întâi, uite un screenshot de la SALAD cu un exemplu de câștiguri:

Cât poți câștiga într-o lună din mineritul de criptomonede folosind programul SALAD în 2021

În funcție de GPU-ul pe care îl deții și în funcție de cât de des folosești programul, vei obține câștiguri diferite. Datele de mai jos sunt calculate de echipa SALAD, pentru cazul în care GPU-ul lucrează non-stop:

 • NVIDIA GeForce RTX 3080: $18.18/zi ($545.52/lună)
 • NVIDIA GeForce RTX 2080: $7.81/zi ($234.24/lună)
 • NVIDIA GeForce RTX 2060: $5.86/zi ($175.68/lună)
 • NVIDIA GeForce GTX 1080: $6.58/zi ($197.53/lună)
 • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti: $2.48/zi ($74.64/lună)
 • AMD Radeon RX 6700 XT: $9.59/zi ($287.76/lună)
 • AMD Radeon RX 5700 XT: $10.99/zi ($329.76/lună)
 • AMD Radeon RX 580: $5.98/zi ($179.52/lună)

Au fost incluse și costurile cu electricitatea, pe care noi le-am echivalat pentru România cu costul pe kwh al celor de la Hidroelectrica.

Cum instalezi programul de minerit?

Cei de la SALAD au creat și versiunea pentru români pe site-ul lor, așa că intră pe https://www.salad.io/ro/ de unde vei putea descărca programul. Poți porni programul de fiecare dată când nu folosești computerul, ca să poate rula la capacitate maximă.

Pentru a câștiga rată dublă (2x bonus) de minare la crearea contului, folosește codul: EC5FUG.

Cum retragi banii câștigați?

Banii pe care îi produci, vor apărea în balanța ta din SALAD. Pentru a scoate banii îți convertești balanța direct din program în următoarele:

 • Carduri digitale Visa Pre-paid: aceasta e opțiunea ideală dacă vrei să cumperi online cu câștigurile tale. Aceste carduri digitale pot fi folosite oriunde online ca orice card Visa debit. Poți alege carduri cu valori de la $5.75 la $210.
 • Carduri cadou: poți obține carduri Google Play, Amazon, Ebay, Twitch, Razer, Spotify, Grubhub, Disney și altele. Cu aceste carduri poți cumpăra direct de la comercianții respectivi.
 • Vouchere gaming: Poți converti în vouchere, keys și carduri pentru Steam, Xbox, Origin, Uplay, Nintendo, Blizzard, Apple, Gamestop. Jocuri precum Cyberpunk 2077, Resident Evil Village și Minecraft, plus mii de alte jocuri.

Ce faci dacă placa ta video nu este destul de puternică?

SALAD detectează automat dacă placa ta video este suficient de puternică pentru minarea de criptomonede, iar dacă nu, vei vedea un mesaj în program în partea stânga jos Machine is incompatible și nu vei mai putea apăsa butonul de start (stânga sus) ca să pornești mineritul.

Cu toate acestea, dacă intri la EARN și apoi Miner Details, vei putea bifa Override GPU Compatibility Detection, care îți permite să minezi ORICUM, chiar dacă nu ai GPU compatibil, însă câștigurile vor fi mai mici.

Dacă nu poți bifa opțiunea de Override, tot poți mina, însă cu CPU-ul în loc de GPU. Tot de la Miner Details poți alege CPU Mining în loc de GPU Mining și vei avea posibilitatea să minezi cu procesorul.

Concluzii

Cu acest program de minerit poți face un câștig suplimentar, folosindu-ți computerul de gaming, care de multe ori stă degeaba nefolosit, chiar și un gamer înrăit poate folosi programul – atunci când doarme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *