Turneul mondial de Crypto Trading 2021 (WSOT)

Dacă vă place să tranzacționați crypto, a venit timpul să vă dovediți abilitățile de trading cu o competiție majoră sponsorizată de ByBit. Fanii pokerului cu siguranță au auzit de WSOP (World Series of Poker), similar avem acum WSOT (World Series of Trading), care și-a lansat prima ediție cu premii totale de peste $7.5 milioane USDT. WSOT 2021 se mai numește și Battle for the City pentru că în competiție vor fi participanți din orașe importante ale lumii, iar pe lânga trading vă veți putea ”lupta” pentru NFT-uri prin questuri sau misiuni zilnice. În acest articol veți afla detalii despre participare, cum, când, bonusuri, echipe șamd.

Cum mă înscriu la turneul de trading criptomonede?

Pentru înscriere, trebuie să urmați pașii:

  1. Activați un cont pe platforma de trading. Dacă nu aveți încă un cont, creați unul aici: Înregistrare Bybit.
  2. Înscrieți-vă în concurs făcând parte din echipa ”Criptomonede” aici: ÎNSCRIERE ÎN ECHIPĂ
  3. Sau înscrieți-vă solo (fără echipe) aici: ÎNSCRIERE SOLO

Până când mă pot înscrie?

Înscrierea a început deja (de pe 18 August) și se termină pe 27 August, însă există și o perioadă de înscriere târzie până pe 4 septembrie.

Condiții de participare. Câți bani îmi trebuie?

Pentru participarea în echipă, aveți nevoie de o sumă minimă de 0.03 BTC sau 0.45 ETH care trebuie să fie în contul vostru de Derivate de pe platforma Bybit.

Pentru participarea solo, aveți nevoie de o sumă minimă de 300 USDT sau 80 EOS sau 500 XRP.

Ce premii se oferă?

La participarea în echipe (troop throwdown) sunt premii totale de $6 milioane USDT. La participarea solo (solo showdown) premiile sunt de $1.5 milioane USDT. Iar dacă participați și la task-uri simple pe perioada competiției (quests) există un fond de premii de $40.000 USDT și NFT-uri.

Diferența între echipe și solo?

Dacă te înscrii în echipa noastră vei beneficia de:

  • Discount la comisioane de tranzacționare de până la 20% (Taker Fee).
  • Membrii echipei împart 50% din premiul obținut din trading (pe lângă profituri). Deci puteți participa cu prietenii împreună și câștigați mai mult decât dacă ați fi participat solo.
  • Bonusuri: $10 USDT pt primii 10 membri ai echipei, diverse giveaway-uri random pentru membrii echipei (tricouri, NFT-uri).

Nu este neapărat necesar să alegi echipă sau solo, te poți înscrie la amândouă simultan:

Cum se calculează P&L-ul echipei?

Premiile se acordă în funcție de performanța echipei care se calculează după P&L (Profit and Loss), în felul următor:

P&L-ul unui membru pe ziua 1 (Z1) = Profit Zilnic / (Valoarea Inițială Netă a zilei + Suma Reîncarcată a zilei – Suma Retrasă a zilei)

P&L-ul total al unui membru = (1 + Z1)*(1 + Z2)*…*(1 + Z21) – 1

P&L-ul echipei = P&L-ul total al TOP 10 membrii / 10

Membrii care intră în top 10 trebuie să aibă un volum de tranzacționare de cel puțin 30.000 USD și să nu fie pe minus. Mai multe informații despre nivelele de premiere puteți afla de pe pagina turneului.

Participanții primesc un BONUS de $50 USDT

Indiferent dacă vă înscrieți la solo sau la echipă, primiți* un bonus de $50 USDT ca bonus de participare. Acest bonus nu poate fi obținut de 2 ori (în cazul în care vă înregistrați și la solo și la echipă).

*Nu toți participanții vor obține bonusul, acordarea acestuia depinzând de volumul de tranzacționare (peste 30.000 USD).

Ce criptomonede pot tranzacționa la turneu?

La echipe, poți tranzacționa doar BTC sau/și ETH, mai exact Inverse Futures and Inverse Perpetuals. La solo, poți tranzacționa: USDT Perpetual, EOS Inverse Perpetual, XRP Inverse Perpetual.

Care e diferența între Contract Perpetual și Inverse Perpetual?

La un contract perpetual, trebuie să ai moneda de bază a perechei în contul de trading, spre exemplu ca să tranzacționezi bitcoin pe perechea BTC/USDT îți trebuie USDT în cont. La un inverse perpetual poți tranzacționa bitcoin direct cu BTC în cont, chiar dacă valoarea se calculează în USD.

Cât durează competiția WSOT?

Competiția începe pe 28 August 2021 ora 13 (ora României) și se încheie pe 17 Septembrie 2021 ora 13. Deci competiția durează aprox. trei săptămâni.

De ce să particip?

Dacă îți place să tranzacționezi criptomonede și oricum ai fi tranzacționat, nu pierzi nimic, ai doar de câștigat. Dacă nu te gândeai să tranzacționezi, dar îți place o competiție bună. Dacă vrei să tranzacționezi cu prietenii, având un scop comun, într-un ritm intens pe o durată de 3 săptămâni.

Înscrie-te la WSOT 2021 aici:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *