Analiză Bitcoin Astăzi – 30 Ianuarie 2020

Moneda bitcoin continuă trendul pozitiv de la începutul anului, iar astăzi se menține la nivelul de $9,400 început de ieri, cu mici căderi. Acest nivel marchează un nou vârf pe anul acesta și o lună ianuarie bullish, cu o creștere de peste 30%.

Analiza trader-ului Layne LV pe perioadă de 12 ore, Bitstamp.

Pe acest grafic putem vedea trendul ascendent de la sfârșitul anului 2019 și până astăzi. Momentan moneda bitcoin este la linia superioară de trend care acționează ca o rezistență și cel mai probabil va respinge prețul în următoarele zile, coborând un pic mai jos. Aceasta pare să fie doar o corecție previzibilă care nu va afecta trendul ascendent.

Preț Bitcoin Astăzi

Astăzi, joi 30 Ianuarie 2020, traseul cursului BTC/USD a început cu o rostogolire de la vârful de $9443 marcat cu o oră înainte de începutul zilei. În următoarele 2 ore, prețul a coborât până la $9,180. Dar, până la orele 16, prețul s-a întors în apropiere de $9,400.

Până la sfârșitul zilei ne putem aștepta la un nou spike, cu un vârf mai mare decât cel de ieri, dar șansele sunt în favoarea unei respingeri imediate a unui nou vârf.

Ce urmează ?

Așa cum vedem pe graficul de sus, este loc de încă o creștere astăzi, țintind nivelul de $9,500. Însă fiind la o zonă de rezistență, prețul ori va fi respins ori va avansa foarte lent.

În zilele următoare ne așteptăm la o depreciere până la nivelul 0.5 Fibonacci ($8,818) sau chiar până la 0.618 ($8,674), după care trendul bullish ar putea continua cu un atac spre $9,700 în prima săptămână a lunii Februarie.

Urșii ne pot surprinde și ei cu un spike puternic, să nu uităm că suntem la zona de rezistență și deși o cădere la $8,674 pare o corecție suficientă, totuși acest nivel ar putea fi menținut mai mult decât ne așteptăm însoțit de spike-uri la $8,469 (0.786 Fibonacci).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *