Humans: crypto-moneda românească numită și HEART coin

O nouă companie românească, Humans.ai, face valuri în spațiul crypto. Dacă acum o săptămână am vorbit de proiectul Aether care ne-a pus țărișoara pe harta crypto în 2022, iată că inventivitatea românilor continuă să surprindă lumea întreagă.

Sabin Dima, președintele acestui startup, a pus bazele unui sistem de creare de conținut media sintetic cu ajutorul inteligenței artificiale (AI). Practic poți crea synthetic media sub formă de audio/voce, imagine, video – totul fiind pe blockchain.

Acest concept nu este nou, pentru că generarea de personaje 3D, voci și imagini create prin intermediul AI este într-o continuă dezvoltare de ceva ani, însă partea inovativă este integrarea blockchain prin protocolul PoH (Proof-Of-Human).

Cum funcționează acest protocol? De exemplu, construiești un AI care îți folosește vocea – acesta poate citi orice text cu vocea ta, fără ca tu să trebuiască să citești, iar proof-of-human înseamnă că tu îți dai acordul pentru fiecare text nou pe care l-a citit AI-ul. În felul acesta omul supervizează inteligența artificială și în același timp se asigură că nimeni altcineva nu are control asupra AI-ului personal deținut sub forma unui NFT.

Startup-ul a încheiat un parteneriat cu Deca4, o companie arabă de consultanță blockchain, care va ajuta la extinderea proiectului în Dubai, un loc perfect pentru blockchain și AI, fiind unul din orașele cele mai tehnologizate de pe glob.

Unde găsești Humans coin (HEART)?

Criptomoneda proiectului Humans se numește HEART și este deja listată pe câteva exchange-uri. Dacă vrei s-o cumperi, o poți găsi pe Gate.io, aici fiind lichiditatea cea mai mare (la momentul scrierii acestui articol). O mai poți lua de pe Kucoin. De asemenea o poți cumpăra și de pe Uniswap folosind WETH.

Prețul HEART când a fost scris acest articol era de $0.15 iar site-ul oficial este: Humans.ai

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *