Predicție Tron (TRX) în 2020

Tron (TRX) rămâne unul dintre proiectele promițătoare, reprezentând o criptomonedă cu potențial. La începutul acestui an, Justin Sun ne aduce vești noi cu impact bullish.

Deși din punct de vedere al analizei tehnice TRX/USD este într-un trend descendent pe termen lung, Justin Sun vine cu vești bune pentru proiectul Tron. El a început anul cu un live stream în care ne anunță că nu va vinde cele 33 miliarde de TRX, că vrea să lucreze la platforma pe care a cumpărat-o recent, DLive, o platformă de live streaming descentralizată. În plus, urmează un update pentru TronWallet la care se adaugă operații cu bitcoin.

Toate acestea plasează TRX pe un teren solid în 2020 și sunt argumente bullish din punct de vedere al analizei fundamentale.

Nu se vor vinde cele 33 miliarde de TRX

Pe perioada live stream-ului, Justin Sun a fost întrebat de utilizatori dacă are de gând să vândă această sumă importantă. Acesta ne-a asigurat că nu va vinde. Vânzarea acestei sume ar însemna un dezastru pentru TRX, coborând prețul la niște niveluri infime.

Deși prețul s-a menținut, a avut momente grele în ultimul an, care, la fel ca Ripple, nu a reușit să crească în ciuda parteneriatelor anunțate. Dar spre deosebire de Ripple, Tron nu își vinde criptomonedele.

Numărul de TRX în circulație nu numai că nu va crește, ba chiar se poate diminua, făcând TRX-ul mai rar și implicit mai valoros. Aceasta datorită programului de buy-back pe care Justin Sun ne-a anunțat că-l va lansa.

Concluzii

Pentru cine deține TRX, se anunță un an bun. Cu toate că anunțurile precum parteneriatele și achizițiile nu au decât un efect de scurtă durată, totuși, eforturile de a menține numărul de TRX în circulație și a nu-l dilua prin dump, sunt decisive pentru valoarea Tron.

Să nu uităm că BTC influențează tot ecosistemul criptomonedelor, și dacă am arătat aici că sunt șanse să crească BTC/USD în a doua jumătate a anului, atunci și Tron va avea de câștigat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *