Paypal introduce Bitcoin

Paypal si Bitcoin

Paypal a anunțat ieri că va introduce moneda Bitcoin în portofelul online, permițându-le clienților să cumpere și să vândă bitcoin și alte criptomonede direct din contul lor de Paypal.

Paypal procesează plăți pentru 26 milioane de comercianți care vor putea accepta plata cu criptomonede. Pe lângă bitcoin se vor adăuga monedele: Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash.

Cum cumpăr Bitcoin cu Paypal?

Momentan nu poți cumpăra bitcoin direct din contul tău de Paypal, însă poți cumpăra prin PAXFUL sau Local Bitcoins.

Paypal va introduce posibilitatea cumpărării bitcoin direct din portofel în luna Noiembrie, în primă fază pentru clienții din Statele Unite. Facilitatea urmând să fie introdusă complet pe parcursul anului viitor.

Vei putea cumpăra bitcoin direct din contul tău de Paypal la fel de ușor cum o faci prin Skrill, Square sau Revolut. La cumpărare se va face conversia din moneda contului tău în criptomoneda pe care ai cumpărat-o la o rată a schimbului hotărâtă de Paypal.

Ce impact va avea asupra prețului BTC?

Anunțul făcut de Paypal este în mod evident bullish pentru piața crypto, însă nu se știe care este piața țintă, întrucât majoritatea investitorilor sunt HODLeri sau speculează pe exchange-uri.

Cu toate acestea, criptomonedele vor deveni foarte ușor de cumpărat de către 346 de milioane de clienți Paypal, ceea ce va încuraja adopția la scară mare.

Prețul bitcoin a ajuns la $13,000 ieri, fiind în creștere în ultimele luni datorită fenomenului Defi. Graficele arată bullish și sunt șanse ca integrarea cu Paypal să ajute la un bull run major în ultimele luni ale acestui an.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *